Cégtábla gravírozás

 

Laser`grave - lézer tábla gravírozás:

A Laser'grave táblák kifejezetten a lézeres gravírozáshoz és vágáshoz készülnek.
Az anyagokat esztétikus színek és formák jellemzik, elsősorban beltéri alkalmazáshoz ajánljuk.
Egyes változatai kültéri felhasználásra is alkalmasak.

Vállajuk: lézergravírozott cégtáblák készítését vállalkozásoknak, ügyvédi irodáknak,magánszemélyeknek. Egyedi, lézergravírozott irodai irányítótáblák, eligazítótáblák, ajtófeliratok, névtáblák.
Raktárról több mint húsz féle táblaszínből választhat: a sima felületű ezüst, arany, bronz, vagy ugyanezen színekben szálhúzott felületűek. Árak a lézergravírozási táblázat alapján számoljuk plusz 50% táblaár.


lézergravírozás cégtábla feliratozás Budán gyorsan lézergravírozás tábla feliratozás Budán gyorsan lézergravírozás névtábla feliratozás Budán gyorsan

 

 

Laser'grave-IN ( beltéri felhasználásra )
Táblaméret: 1220 mm x 610 mm
Anyagvastagsága: 1.3 mm

Színválaszték:

lézergravírozás tábla feliratozás színválaszték Budapesten

 

Laser'grave-EX ( kültéri felhasználásra )
Táblaméret: 1220mm x 610 mm
Anyagvastagsága: 1.3mm

Színválaszték:

lézergravírozás tábla feliratozás színválaszték Budapesten 


Táblarendszerek egyedi igények alapján :

Az Alu-Sign egyszerű letisztult formáival, illetve elegáns megjelenésével optimális eszköz felirati rendszerek megjelenítéséhez. A profilok ideális megoldást nyújtanak Önnek akár kültéri, akár beltéri táblarendszer kialakításához.
A termékcsaládok széles választéka minden igényt kielégít, szem előtt tartva a mai kor elvárásait.
Az Alu-Sign rendszerek kifejezetten a lézeres gravírozott táblák tartó konzolainak készülnek, minden esetben egyedi méretekben, a megrendelők igényeihez igazítva szín és formavilágot.
Az anyagokat esztétikus színek és formák jellemzik, beltéri és kültéri alkalmazáshoz ajánljuk.
Mivel minden esetben egyedi mértek és igények merülnek fel az árakat is a pontos méretekhez és igények ismerete alapján kalkuláljuk ki.


 lézergravírozás tábla feliratozás Budán gyorsan   lézergravírozás névtábla feliratozás Budán gyorsan  lézergravírozás névtábla feliratozás Budán gyorsanA táblagravírozás árai 2018. február 5.-től érvényes, bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiségű táblagravírozás esetén személyes egyeztetés szükséges, ez esetben a munkájára egyedi és kedvező árat kalkulálunk! Ha további kérdése van a táblagravírozással kapcsolatban, hívja bizalommal operátor kollégáinkat a +361 784-8389-es számon vagy küldjön e-mailt: info@stampmax.hu
 

 


Ajánld ismerőseidnek a Stampmax-ot!

Kövesd a Stampmax-ot a Facebook-on!


2