Szöveglemez készítésTrodat Colop bélyegzőkészítés azonnal Budán bélyegzőgumi gumicsere nyomólemez olcsón és gyorsan

Egyszínes bélyegző szöveglemez, klisé, bélyegzőgumi készítés:

A bélyegző lenyomatát biztosító szöveglemezt lézergravírozással, sav- és lúgálló gumilapból készítjük. Előnye a fotopolimeres technológiával szemben, hogy időtálló, nincsenek a felhasznált festékanyaggal kapcsolatban kötöttségei és a bélyegzőkészítés azonnal, néhány perc alatt megtörténik. A bélyegzőlenyomat méretének a gyakorlatban csak a bélyegző festékpárna mérete szab határt.

Szöveglemez készítés: 2.500Ft/példány 20 cm2-ig,
                             felette 10cm2-ként +500Ft/cm


Elkészülési időtartam: általában 5-15 perc / példány

Gyorsasági felár: Nem számolunk fel gyorsasági felárat!

Grafikai tervezés: ha bonyolultabb, vagy aláírás nyomat, illetve megszerkesztendő grafikát tartalmaz, plusz 1000Ft-ot számolunk fel megkezdett negyedóránként, minden egyéb esetben ingyenes.

ONLINE RENDELÉS >>Trodat Colop bélyegzőkészítés azonnal Budán bélyegzőgumi gumicsere nyomólemez olcsón és gyorsan


Több színes bélyegző szöveglemez, klisé, bélyegzőgumi készítés:

A bélyegző lenyomatát biztosító szöveglemezt lézergravírozással, sav- és lúgálló gumilapból készítjük. Előnye a fotopolimeres technológiával szemben, hogy időtálló, és nincsenek a felhasznált festékanyaggal kapcsolatban kötöttségei. A bélyegzőlenyomat méretének a gyakorlatban csak a festékpárna mérete szab határt. Mivel a bélyegző több színnel fog nyomni, így az elkészülését bonyolultságtól függően 2-4 nap alatt vállaljuk.

Szöveglemez készítés: csak a TRODAT bizonyos típusainál
2 szín +3.750 Ft , további szín +2.290 Ft/db 
Többszínű bélyegző elkészülése: 2-4 nap alatt
Grafikai tervezés: speciális kritériumok miatt minden esetben a StampMax végzi, ha bonyolultabb ill. megszerkesztendő grafikát tartalmaz, plusz 500Ft-ot számolunk fel minden megkezdett negyedóránként!

 

ONLINE RENDELÉS >>


A szöveglemez árak 2018. február 5.-től érvényesek, és bruttó árak. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Nagyobb mennyiségű bélyegző szöveglemez rendelés esetén személyes egyeztetés szükséges, ez esetben egyedi és kedvező árat kalkulálunk! Amennyiben további kérdése merülne fel operátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a következő telefonszámok egyikén: 061 784 8389, 0620 415 1851

 


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a Stampmax-ot!

Kövesd a Stampmax-ot a Facebook-on!


2