garancia bélyegző készítés szöveglemez bélyegzőkellék Budán

BÉLYEGZŐ GARANCIAVÁLLALÁS TECHNIKAI HÁTTERE:

StampMax bélyegzőkészítő vállalkozásunknak fontos a kiváló minőség, vevőink elégedettsége,
melyet a következőkkel érünk el:
- Kizárólag első osztályú, eredeti TRODAT, COLOP és TRAXX bélyegző házakat árusítunk.
- Bélyegző szöveglemezt a Trodat AERO első osztályú gumiból lézergravírozzuk.
- Eredeti bélyegző kellékek használata ( festékpárna, festék, kiegészítők ...)
- Gyors, pontos kiszolgálás.

TRODAT, COLOP, TRAXX BÉLYEGZŐKRE 10 év garancia!

Bélyegző termékeink kiváló minősége, lézergravírozó gépeink pontos működése, és jó néhány év bélyegzőkészítés tapasztalata után, vállalkozásunk úgy döntött, hogy bélyegzőkre és kiadott munkáinkra 10 év garanciát vállalunk. Voltaképpen a forgalmazott bélyegzőkre és lézergravírozott szöveglemezekre ismerve a bélyegzőházak és a munkáink kiváló minőségét adhatnánk örök garanciát is. Ne legyünk telhetetlenek, legyen 10 év garancia minden általunk forgalmazott bélyegzőházra és szöveglemezre.

BÉLYEGZŐ SZÖVEGLEMEZEKRE 10 év garancia!

Mivel a bélyegző szöveglemezt a Trodat AERO első osztályú gumiból készítjük, professzionális lézergravírozóval, ( rendeltetés szerű használat, eredeti cserepárna és tinta használata esetén ) vállalkozásunk a StampMax bélyegzőkészítő 10 év garanciát vállal elkészített lézergravírozott bélyegző szöveglemezeire.

HOGYAN HASZNÁLHATÓ A GARANCIA?

Amennyiben bármi hibát észlel bélyegzője nyomatán, működésén, nyitvatartási időben hozza azt be üzletünkbe, és operátor kollégánk megvizsgálja a bélyegzőt, és amennyiben lehet azonnal javítja a hibát.
A bélyegzőkre és nyomatokra a garancia természetesen rendeltetésszerű használat, eredeti festék, festékpárna használata esetén érvényesíthető.
Nem vállalunk garanciát ha nem eredeti kellékeket használtak bélyegzőkhöz, ha a használat során a festékpárna kifogyott. Természetesen nem vállalunk garanciát ha a bélyegzőt a sztratoszféra magasságából kidobják egy űrhajóból és a zuhanás végén kicsit összetörik . . .
Minden további esetben arra törekszünk, hogy a bélyegző felhasználó a lehető leggyorsabban használatba vehesse bélyegzőjét.


Amennyiben további kérdése merülne fel operátor kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a következő telefonszámok egyikén, 061 784 8389, 06 20 415 1851,  vagy a info@stampmax.hu e-mail címen.


Ajánlott tartalmak:

Ajánld ismerőseidnek a Stampmax-ot!

Kövesd a Stampmax-ot a Facebook-on!


2